Over ons

DoeMee is een product van Vennster en is gebaseerd op het besluitvormingsmodel dat is ontwikkeld door Bert Blase.

Over Vennster

Vennster is een moderne organisatie dat bestaat uit een klein kernteam met een groot netwerk. Door haar netwerk combineert ze technische kennis met kennis over processen. In alle activiteiten staat de mens centraal.

Ons team

Het Vennster team bestaat uit:

Cas Bertrams
Partner

Cas woont en studeert in Utrecht. Naast zijn studie informatiekunde is hij partner bij Vennster. Hij is een full stack ontwikkelaar, met een brede interesse in onderwerpen die te maken hebben met DoeMee. 

LinkedIn
Lonneke Dikmans
Partner

Lonneke is in 1994 afgestudeerd in Cognitiewetenschap. Sindsdien is ze actief in de IT. Eerst als Usability Engineer, later als Java Ontwikkelaar. Tegenwoordig houdt ze zich bezig met Javascript (Node.js), Blockchain (Hyperledger) en Microservices (Kubernetes). Ze adviseert organisaties die met DoeMee aan de slag willen over de inrichting en werkt mee aan de productontwikkeling van DoeMee.

In haar vrije tijd is Lonneke actief bij Code Oranje

TwitterLinkedInEmail adres
Mathijs Kemp
Partner

Mathijs woont en studeert in Utrecht. Naast zijn studie is hij partner bij Vennster. Hij is een full-stack ontwikkelaar met speciale belangstelling voor digitaal stemmen.

LinkedIn
Ronald van Luttikhuizen
Partner

Ronald is in 2003 cum laude afgestudeerd in Informatica aan de universiteit Utrecht. Hij woont in Nijmegen en is partner bij Vennster. Hij is full stack ontwikkelaar en architect.

LinkedIn

Meer weten? Neem dan contact met ons op!