Coaches hackathon Lelystad

Tijdens de hackathon zullen drie coaches de teams ondersteunen bij het uitwerken van de plannen.

Geanne van Arkel

Geanne van Arkel verbindt mensen rondom duurzaamheid. Volgens haar gaat duurzaamheid over het toepassen van meervoudige waarden zodat je succes vanuit een ander perspectief ziet. Ze is afgestudeerd als textielingenieur en heeft een master in Biomimicry – het leren van de natuur. In 2018 werd zij verkozen tot MVO manager van het jaar. Daarnaast heeft zij 17 jaar ervaring bij Interface op het gebied van duurzame ontwikkeling, nieuwe business modellen en circulaire economie. Inmiddels werkt zij als zelfstandige samen met verschillende organisaties die transitie willen versnellen.

Ruud Koornstra

Energiecommissaris Ruud Koornstra benadrukt wereldwijde belang van voedselproductie in Nederland en de milieuwinst die te behalen is met de komst van een energieneutrale vervoersvorm zoals de Holland Railterminal.

Hilde Latour

Hilde Latour is oprichter van Mission Possible 2030, een non-profit organisatie die het basisinkomen linkt aan de sustainable development goals van de VN. Tevens is zij bestuurslid van Vereniging Basisinkomen en gastdocent bij de blockchain minor van de Haagse Hogeschool met als onderwerpen de commons en basisinkomen.